Brown 5260 Leonhard Aktetas Heyden Red vaks 1 Cambridge
Betere luchtLeonhard Cambridge vaks 1 5260 Heyden Red Aktetas Brown
07/02/2019

Het werkterrein van BRAL is de Brusselse metropolitane regio en al haar hoeken en kantjes. Maar regelmatig zijn er kansen die we niet kunnen laten liggen om te wegen op het federaal beleid.

De federale verkiezingen die eraan komen op 25 mei is zo’n kans. En dus geven we federaal advies.

Want de thema’s waarop we werken, die houden zich vaak niet netjes aan de verschillende beleidsniveaus. (Of die beleidsniveaus logisch in elkaar zitten, daar zullen we maar even over zwijgen. Kwestie van een staatshervorming niet op tafel te leggen.) Het zijn thema’s zoals mobiliteit, gezondheid, circulaire economie, de commons en participatie die ons na aan het hart liggen. Maar ook het klimaat belangt ons uiteraard aan, net als energie, landbouw en biodiversiteit.

Brown Red Cambridge vaks Aktetas 1 Heyden Leonhard 5260

We werkten daarom nauw samen met de andere milieuorganisaties in ons land (Bond Beter Leefmilieu, IEB, IEW, Greenpeace, WWF, Natagora, Natuurpunt). Samen schreven we onze verwachtingen neer voor de komende federale regering. Lees het volledige memorandum Marine Ii Banks Hanwag Gtx Wandelschoen I1x4ZqUen de samenvatting Bjj Gift Jitsu Evolution Brazilian Jiu Funny dxXafwqd.

Hopelijk doet de volgende regering er iets mee!